Знаете ли коя е тайната добавка към вашата стръв или захранка, която няма да остане незабелязана? Допреди години, маслото от сьомга бе предпочитан продукт от рибарите за комбинация с поп-ъп топчета, която вършеше чудесна работа.

Маслото от риба тон обаче се оказва доста по-сполучлив атрактант с висока степен на наситеност и разпръскване, и ефективен по ред причини. Например, когато температурата достигне определен градус, особено пролетта и лятото, маслото се разтваря и разнася изключително добре от топлината, “изтегляйки” рибата намираща се на дъното, в по-горни слоеве, където е по-лесно да бъде уловена.

Концентрираният аромат в комбинация с малките частици, които плуват във водата, изкушават и най-хитрата риба да се приближи, там където пожелаете. Направен от висококачествена риба тон, осигурява източник на захранване, който особено лакомите шарани и мряни търсят по време на топлите месеци и размножаване.

Маслото добавя дълготраен и стимулиращ апетита профил, което е една от основните причини за неговата ефективност, особено в комбинация с други видове захранки, например от серията Pacific Tuna.