Всичко необходимо е вече в една удобна кутия. Разработихме сесийните пакети преди повече от 5 години, и от тогава е най-продаваният ни продукт, едно улеснение и възможност за всеки да закупи с отстъпка и пробва от различни продукти на марката ни.

Какво съдържа всеки пакет?

Първо най-важното. Бойлита! Всяка кутия включва 1 кг бойлита в размер 15 мм, опаковани в херметизиран пакет, за да бъдат винаги свежи, когато ги отворите следващия път. С включването на млечни протеини, дрожди, текстурирани растителни протеини, птичи храни, пудра на прах, царевичен стрит ликър прах и други много смилаеми съставки, бойлитата представлява идеалният избор за целогодишно приложение и най вече през зимните периоди.



Втората съставка от кутията са 6 мм пелети в пакет от 2 кг, които се комбинират с бойлитата. Невероятно успешна рибна стръв, която съчетава съставки от най-високо хранително качество с мощни естествени примамки. Те съдържат много усвояеми протеини от риба, които се разтварят бързо дори и при много ниски температури на водата.

Не бива да пропускаме и поп-ъпите. Сесийният пакет съдържа кутия с 20 поп ъп топчета. Тези невероятно атрактивни Pop Ups са комбинация от добре подбрана смес от мощни вкусове и атрактори с високо концентриран ярък цвят. С мека, подобно на гъба структура, те са с изключително добра плаваемост, което им позволява да бъдат ползвани като стръв за ZIG RIG монтажи, в комбинация с друг вид стръв, както и за самостоятелно ползване.


Завършекът е течен атрактант. Този естествено сладък, кремообразен усилвател на примамки доставя отличителна комбинация от вкус и аромат, която е изключително ефективна при привличането на риба през всичките четири сезона - дори в някои от най-екстремните условия. Този сензационен течен бустер съдържа кремообразни естери, естествени захари, фуражни стимуланти и етерични масла, които заедно перфектно допълват всички примамки с ядки, семена, сметана или плодов профил.Препоръчваме добавянето на 50-60 ml / kg и позволяването му да се накисва възможно най-дълго.