“Предпочитам да използвам основно солени течни храни за пролетния сезон. Първо защото рибата започва да се събужда и търси важни хранителни нутриенти, витамини, соли, за да се зареди и размножи. Второ, продуктите със соли са изключително апетито-стимулиращи и се разпростират на голяма площ. Feedstim XP е любим продукт за тази цел – много солен, в комбинация с амино кисели, и неустоим на вкус за рибата.

J. Amstrong


“За мен пролетта е един от най-продуктивните периоди от годината и когато става дума за течни захранки, предпочитам колкото се може по-натурални – имитиращи естествени аромати. Liquid Belachan Extract - екстракт от ферментирали скариди е продукт, който използвам от много години и който създава интензивен, солен аромат и вкус във водата. Предимство е, че създава покритие около бойлитата и служа за катализатор за добавяне и на пудра – например CC MOORE Blood Plasma Powder или Vitamins + Betaine Premix.”

D. Stacey


“Лютивите, пикантни вкусове изпращат изключително силни сигнали до хеморецепторите на рибата. Винаги когато температурите се покачат първо изсипвам във водата една опаковка от бойлита в съчетание от CC MOORE Response + Spice примамващ усилвател. Дори и след като е изяден, във водата остават частици, които задържат рибата на същото място. След това предпочитам Whole Krill Extract, който се разтваря като облак във водата с частици от смилаем протеин, потопени в крил масло. Комбинирани двете течни храни покриват всички слоеве и подготвят избрания участък за жътва.”

N. Jackson