Намалена цена! Meggablend Red

CCMOORE Meggablend Red - мегабленд - семена, бисквити, яйце и др.

Meggablend Red стана много популярен сред много рибари и компании за примамки. Състои се от натрошени семена, бисквитени ястия, яйчни храни, бета-каротин и кантаксантин. Meggablend Red добавя много към примамките, включително текстура, свързващи свойства, прекрасно сладък вкус, масла, захари, свойства на изтичане и, разбира се, червени петна към бледи примамки. Веднага след като рибарите видят Meggablend Red, той често става незабавен избор на съставката за включване в тяхната стръв.
Може да се включи в базовите миксове до 300g / kg.
Със зашеметяващия си цвят, текстура и вкус, Meggablend Red е превъзходен като спод и стик микс съставка. Може да се включи в спос смеси с каквито и да е частици, пелети и т.н., но в стик миксове е отлично, когато се използва в комбинация с течен екстракт от течност или течен Robin Red®
Всички примамки, които съдържат Meggablend Red, също ще се възползват от това да бъдат уловени заедно с Instant Spod Mix - Red Pepper +, тъй като съдържа няколко същите жизненоважни съставки, които го правят толкова успешен рибен аттрактор.

Този продукт не е наличен

Онлайн магазин за захранки CC MOORE

13,87 лв с ДДС

-20%

17,34 лв с ДДС

ЛЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Работим с куриерска фирма Еконт.
При "лесна поръчка", ще бъде поръчан както избраният в момента вариант на продукта, така и продуктите от количката.

Банер за отстъпки

Представяме Ви още 30 продукта в категория "Брашна и пудри (Base mix and Powder)":

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: