CCMOORE Spirulina - спирулина на прах

Спирулина е синьо-зелена микроводорасла, която расте естествено в езера и водни пътища. Поддържа и подхранва много природни организми, като по този начин подобрява хранителната популация на всяка вода, в която се намира. Спирулина е изключително богата на антиоксидантния бета-каротин, който позволява на рибите ефективно да се борят с болестите и биологичните предизвикателства, позволявайки максимално увеличаване на теглото. Това е най-високата естествено срещаща се протеинова храна, която съдържа всички основни аминокиселини (и повечето от несъществените), което я прави една от основните причини, поради които рибата се храни от растителния свят, където могат да се получат толкова много ползи. (Помислете за неговата стойност през зимата, когато има малък или никакъв естествен растеж на растенията - но все още е много смилаем).
Също така богат на налични желязо, витамин В12, комплекс B и гама линолова киселина (GLA). избор на добавка за целогодишни примамки.
Съвет: Спирулина е дълбоко зелен цвят, който оцветява примамките и е особено ефективен, когато се използва за примамки със светъл цвят. Също така се използва в комбинация с комплекс от течни кълнове и чист прах от черния дроб (30g / kg Spirulina, 20g / kg прах от черния дроб и 20ml / kg комплекс от течни водорасли) в примамките с млечен протеин със значителни успехи.

Този продукт не е наличен

Онлайн магазин за захранки CC MOORE

50,23 лв с ДДС

ЛЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Работим с куриерска фирма Еконт.
При "лесна поръчка", ще бъде поръчан както избраният в момента вариант на продукта, така и продуктите от количката.

Банер за отстъпки

СнимкаkgЦенаДобави в количката

    Представяме Ви още 15 продукта в категория "Брашна и пудри (Base mix and Powder)":

    Потребители, които купиха този продукт, купиха също: