CCMOORE Supergold 60 фина царевична храна за улов

Supergold 60  е фина, пясъчна храна, приготвена от високо протеиновата фракция от царевица. Той е много лесно смилаем източник на качествени протеини, който все по-широко се използва в сектора на примамката и аквакултурата като съставка, заместваща рибните брашна. С съдържание на протеин от 60% и енергийно съдържание от около 20% по-високо от рибното брашно, Supergold 60 има много хранителна стойност, за да предложи на примамките, както и функционални и външни свойства. Естествено вариращ между ярко златен цвят и ръждясал кафяв цвят, Supergold 60 добавя отличителни цветни петна, както и пясъчна текстура и атрактивен аромат на царевица.
Supergold 60 е изключителен източник на смилаем протеин, смилаема нелипидна енергия и метионин, незаменимата аминокиселина
Моля, обърнете внимание, че ако сте 100% естествени, Supergold 60 ще варира по цвят и размер на частиците. Това няма да повлияе на привличането или хранителния профил на вашата стръв и може само да променя цвета и „флексирания“ вид на вашата стръв.
Може да се включи в основни смеси до 375g / kg.

Този продукт не е наличен

Онлайн магазин за захранки CC MOORE

12,26 лв с ДДС

ЛЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Работим с куриерска фирма Еконт.
При "лесна поръчка", ще бъде поръчан както избраният в момента вариант на продукта, така и продуктите от количката.

Банер за отстъпки

Представяме Ви още 30 продукта в категория "Брашна и пудри (Base mix and Powder)":

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: