Намалена цена! Ultrasweet

CCMOORE Ultrasweet - подсладител

Този интензивен прах подсладител е невероятно силен, което го прави много рентабилен вариант за добавяне на плавно сладък вкус към всяка прикачена смес. Ключовото свойство на този подсладител, който привлече вниманието ни, беше отлично мекото подслаждане на смеси, дори когато се използва на много скромни нива.

Докато останалите прахообразни продукти, които тествахме, добавиха почти отблъскващ горчив послевкус, Ultrasweet „расте“ на езика, оставяйки фина сладост, която всички видове намират за много привлекателни.

Съвет Препоръчителните нива на включване зависят от други съставки в сместа и от изискваната първоначална сила, но подходяща отправна точка за включване е 0,2%, поради което се равнява на 1 kg суха смес, изискваща 2 g подсладител.

Силно препоръчваме използването на минимални количества подсладител и аромати, тъй като рибните рецептори са хиляди пъти по-остри от човешките, така че може да открие привлекателна сладост във водата дори при много ниски нива. Помня; ако лесно можете да усетите миризмата и вкуса на примамката, тогава тя вероятно е непоносима за рибите!

Забележка:

Този продукт не е за консумация на риба, така че трябва да се използва само като примамка (примамка) съставка, която няма да бъде погълната.

Онлайн магазин за захранки CC MOORE

12,29 лв с ДДС

-20%

15,36 лв с ДДС

ЛЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Работим с куриерска фирма Еконт.
При "лесна поръчка", ще бъде поръчан както избраният в момента вариант на продукта, така и продуктите от количката.

Банер за отстъпки

Представяме Ви още 30 продукта в категория "Брашна и пудри (Base mix and Powder)":

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: