Намалена цена! Superfruit Blend

Superfruit Blend - етерично масло, течна примамка

Етеричните масла са изключително мощни ароматни съединения, получени от растения. Те са много ефективни за създаване на отличителен „етикет“ в примамките и могат да се използват самостоятелно или като част от комбинация от течни атрактори. Етеричните масла придават силен аромат, който лесно се разпръсква във вода, дори и при ниски температури, което ги прави идеални за употреба в целогодишни примамки и примамливи примамки (pop ups и др.).

"Етерични масла" са наречени като такива поради силната си естествена "същност" - и когато усетите този уникален продукт на CC Moore, ще разберете защо. Тази изключителна смес от есенциални плодови масла създава невероятно мощен профил от цитрусови видове, който лесно се открива в примамки дори при много ниски нива на включване. Това го прави идеален като ароматизираща добавка, когато се търси да се създаде малко по-различен профил за всички останали ...... жизнено важно предимство за закачалки, бойлита и дори свободни фуражи.

Съдържащи само „първа преса“, концентрирани етерични масла като лайм, портокал и няколко нови „специални“, Superfruit Blend наистина прави отлично допълнение към всяка примамка и стимулира силен отговор дори при най-ниските температури на водата.

Съвет:
Препоръчваме това масло да се използва при до 2 ml / kg самостоятелно или като част от течна комбинация. Той е особено ефективен, когато се прибавя в смеси от 1 мл / кг, с Creamy Condensed Milk или Scopex Essences при 7 мл / кг, заедно с Aquasweet при 1 мл / кг.

Този продукт не е наличен

Онлайн магазин за захранки CC MOORE

10,87 лв с ДДС

-20%

13,59 лв с ДДС

ЛЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Работим с куриерска фирма Еконт.
При "лесна поръчка", ще бъде поръчан както избраният в момента вариант на продукта, така и продуктите от количката.

Банер за отстъпки

Представяме Ви още 30 продукта в категория "Есенции (Essence)":

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: